onsdag den 18. januar 2012

"Oppe i Norge, der boede 3 trolde"

Søndag d. 15. januar tog Maria, Daniel, Thomas og jeg med Oslo-båden til Oslo. Vi sejlede fra København kl. 17.00. Vi havde nogle fine indvendige kahytter. Thomas havde sørget for, at vi havde fået kahytter ved siden af hinanden - det fungeret rigtig godt, og med en dør imellem os, som vi stort set havde åben hele tiden. Den første aften spiste vi buffeten, og røg en tur i Columbus baren og fik nogle gode drinks. Mandag kl. 9.30 ankom vi til Norge. På de 7 timer vi havde i Oslo, nåede vi at tage toget til Holmenkollen - her prøvede vi en skisimulator og gik en dejligtur -> tog toget retur til Oslo, hvor vi gik rundt, kiggede butikker, spiste frokost og så var vi forbi og så Breiviks ødelæggelser, det løb os koldt ned og ryggen og vi kunne alle 4 mærke hårene rejse sig på vores arme. En stor og bevæget oplevelse. Kl. 17 ankom vi igen til båden som nu havde retning mod København igen. Om eftermiddagen var vi i spa og om aftenen spiste vi på Oslo-bådens steak restaurant, mums det var godt. Da vi kom hjem om tirsdagen var der et styks barn og hund, som var glade for at se deres forældre, selvom begge havde hyggede sig hos deres respektive mormødre.

En STOR tak til Daniel og Maria, for to super hyggelige og sjove dage, vi glæder os allerede til en ny destination sammen med jer!

Her er lidt billeder fra vores tur:-)

Foran båden, lige ankommet

Tid til kaffe;-)


Tid til drinks - gode drinks:-)))

SKÅL!

OSLO

Holmenkollenlørdag den 14. januar 2012

Laura 19 måneder

Så er 2012 allerede godt i gang.
Laura nød at komme i vuggestue igen efter mere end en uges juleferie. Og hun har lavet ler, som senere hen blev malet. De har været rigtig meget på legepladsen, og hun trives bare rigtig godt i vuggestuen. D. 7. januar blev Laura passet hos morfar og amma, da vi var i Wallmanns Saloner med fars firma. Det gik igen rigtig godt, og hun elsker deres kat ”Dædar” (Cæsar). Laura er blevet en rigtig lille telefon-haj, og hun har både talt i mobil med momse, morfar, onkel Daniel, oldefar og farmor. ”Hej” siger hun med spænding i stemmenJ Laura er begyndt at sætte ord sammen fx om morgen når Thomas skal på job, så siger hun ”bar bi’l”. Laura er i skrivende stund ramt af lidt forkølelse, og vi har holdt hende hjemme fra vuggestuen, torsdag og fredag. Det er første sygedage siden april 2011 – det er rigtig flot og vi klager bestemt ikke! Laura er den seneste måned blevet meget bevidst om at man tisser på wc’et og hun synes det er rigtig spændende, vi er derfor begyndt, at sætte hende på wc’et – det er dog ikke blevet til nogen rigtig tissetår endnu – men det skal nok komme. Søndag d. 8. januar var vi hos Christina og Michael til eftermiddagshygge og aftensmad. Laura skulle sove eftermiddagslur inde i deres soveværelse, og efter ca. 20 min. med ro, går jeg ind for at kigge til hende, der er hun så kravlet ud af weekend-sengen og står og kigger på Christinas ting – forundret over hvordan hun er kommet op, putter vi hende igen. 10 min. senere sidder hun med alle Michaels slips og hygger sig.  Det ender med jeg må sidde hos Laura til hun sover, sikke en fest hun havdeJ Det helt store hit pt. er "titty" (Hello Kitty) og Rasmus Klump. Fredag d. 13. januar fylder Laura 19 måneder og vi piller bøjlen af hendes højstol, hun er nu vores store dygtige pige © Her er lidt billeder fra den seneste måned:
Laura i bad

Laura i hendes "læse"-krog


Gudmor og Laura pjatter
- i mellem jul og nytår

Tak for mad

Skønne Laura i hendes nye 2-delte undertøj


Smooties sammen med farBesøg af Mia, Kim og Simba


Karla og Laura på én af vores legeplads-ture


Laura 19 måneder - d. 13. januar 2012

fredag den 6. januar 2012

Godt Nytår!

Så er 2012 allerede i gang med hastige skridt. Vi havde en rigtig dejlig jul. Lillejuleaften var vi hos farmor, farfar og onkel Bo. Juleaften holdte vi herhjemme på Skovvangsvej sammen med mormor, morfar Hans, morfar Poul, onkel Daniel, tante Maria, oldefar, Rita og Eddy. Vi mødtes om eftermiddagen og drak varm kakao med flødeskum og glühwein og fik dejlig julekage. Laura fik lov at åbne et par af gaverne om eftermiddagen. Kl. 18.00 stod den på and, flæskested, aspargeskartofler, brunede kartofler, sovs, almindelig rødkål, hjemmelavede rødkål og hjemmelavede agurkesalat. Og risalamande al a Sarah. Onkel Daniel fik lysgaven og far fik mandelgaven.

Weekenden efter var det nytårsaften og vi kørte om fredagen til Mogenstrup, ned til tante Fatima, onkel Søren og kusine Selma. Vi havde en rigtig skøn weekend, og pigerne har så meget glæde af hinanden. Begge piger sov da klokken var 20.30 og vågnede dagen efter 8.40 – skønt.

Her er lidt highligths fra 2011:

Januar: Opstart af 2. sæson med babysvømning
Februar: Skiferie med mormor, morfar Hans, onkel Daniel og tante Maria i Østrig
Marts: Laura starter i vuggestue mandag d. 7. marts
April: Starter jeg på job efter 11 måneders barsel. I Køge afdeling som bankrådgiver under uddannelse.
Maj: Claudias konfirmation
Juni: Laura fylder et år
Juli: D. 15. juli går Laura! D. 17. juli har vi været kærester i 8 år.  D. 19. juli starter jeg som bankrådgiver i Ølby.
August: 2 x 25 års fødselsdag hos Maria og Morten (morfar Poul passer Laura) 3 dage med farmor og farfar i Nordjylland. 1 uge på Mallorca (Lauras første ferie med flyver) Vi har 3 års bryllupsdag d. 23. august. Oldemor død d. 30. augustL
September:3. sæson med babysvømning, og Laura og far begynder til gymnastik med de andre børn og forældre fra mødergruppen. Molly bliver aflivet.
Oktober: Bryllup hos Mia og Kim. Jeg bliver indlagt på Køge Sygehus for meningitis.
November: Efterårsferie med mormor, morfar Hans og oldemoffe ved Vesterhavet i sommerhusJ
December: Julefrokoster (Laura bliver passet af morfar Poul). Jul hos os med mormor, morfar Hans, morfar Poul, onkel Daniel, tante Maria, Rita og Eddy. 2. juledag er vi hos farmor og farfar sammen med Malthe, Søren, Lars, Claudia, Frederik, Lone og John. Nytårsaften er vi hos onkel Søren, tante Fatima og kusine Selma.

Rigtig godt nytår 2012 – vi glæder os til hvad året bringer vores lille familie ©
Lille juleaften

Lille juleaften

Lille juleaften

Min søde mand og jeg (juleaften)

Laura hjælper morfar med gaverne under juletræet

Laura juleaftens dag

Juleaften

Onkel og Laura

God jul - velbekommen

Laura og én af de mange flotte julegaver

Nytårsaftens dag

Familien Nouamani Niemann

Familien Gandløse Driberg

Nytårsaften