søndag den 25. december 2011

Afslutning til svømning.

Tirsdag d. 13. december havde vi juleafslutning til svømning, også en afslutning på 3. sæson. Det har været fantastisk at følge Lauras udvikling, hun elsker virkelig at svømme. Thomas og jeg har beslutte at Laura kun skal gå til én aktivitet i det næste halvår. Og vi har valgt at fortsætte med gymnastikken, da vi nemmere kan tage i svømmehallen i weekenden og øve alt det vi har lært:-) Og det er selvfølgelig ikke en endelig afslutning med svømning, men et på gensyn!søndag den 18. december 2011

En hyggelig weekend:-)

Denne weekend har stået på min søde morfars 82 års fødselsdag. Min mor havde lavet dejlig oksekødssuppe, sur/sød peberrodssauce og alt hver der til høre - lige som min momse lavede det, og det smagte skønt. I dag har vi haft besøg af mødergruppe, vi er stadigvæk 4 piger der mødes med vores familier, og vi har det bare så hyggeligt. Her er lidt billeder fra en rigtig god weekend. Rigtig god ny uge til alle:-)


tirsdag den 13. december 2011

Laura 1½ år

 Så er der igen sket lidt, siden sidste måned. D. 18. november er onkel Anders og tante Julie her til ”Mortens aften”, og det er rigtig hyggeligt at se dem, og billeder fra deres ferie i Afrika. Laura får også hendes første julegave i år af onkel og tante. Legeklodser fra ”Play to learn”.  D. 27. november er det 1. søndag i advent og vi er inde hos olde og julehygge med æbleskiver og gløgg. Vi spiser også aftensmad derinde og vi har nogle rigtig hyggelige timer. Laura tegner i min og onkel Daniels gamle tegnebøger og det synes hun er sjovt.
Så blev det også blevet december måned, og Laura har, som sagt, igen i år fået en pakkekalender af mormor og farmor. Vi åbner en gave hver eftermiddag. Det er rigtig hyggeligt, og Laura har forstået meningen med at åbne gaver, og siger med gælde i stemmen ”neeeej”.  
Laura har lavet et rigtig flot armbånd ovre i vuggestuen med perler og på en piberenser. D. 5. december tager vi for alvor hul på Lauras nye vinterstøvler i str. 22 fra Ecco. Hun er rigtig glade for dem, og de holder fødderne dejlig varme. D. 8. december er der julehygge i vuggestuen. Det er desværre kun far som kan være med, for jeg havde møder booket i kalenderen. Laura og far hygger sig rigtig meget, og spiser æbleskiver og lave juledekoration til morJ
D. 10. december holder vi julefrokost med vores venner, og Laura bliver derfor passet hos morfar. Morfar kommer og henter Laura kl. 15.00 og vi henter hende igen om søndagen kl. 15.00. Morfar og Laura har rigtig hygget sig, de har fået risengrød, og Laura sov rigtig fint. Morfar og Laura var også ude og gå en god tur og her hilser de på hunde og mennesker.
Vi har i dag afsluttet endnu en svømmesæson i Køge Svømmehal, vi dansede rundt om juletræ i vandet og fik taget billeder - de kommer snart på bloggen:-)

 


 
 

Fortsat rigtig dejlig december-måned.

mandag den 5. december 2011

Så kom julen også til Strøby Egede

Så er gaverne købt, julekortene skrevet og vi mangler blot at pynte op til jul:-) Og på onsdag løber årets jule-bage-hygge-dag af stablen sammen med min svigermor.
Og selvom det er denne søde juletid, så savner jeg min mormor mere end nogensinde. Her er så underligt tomt uden hende, og jeg har flere gange tænkt "det må jeg lige spørge mormor om" eller "det skal jeg også lige have fortalt momse". Min søde momse :'-(
Ha' nu en dejlig december sammen med jeres kære.
Advents "kransen"

Årets kalenderlys

Kalendergaver til Laura fra momse & famse

Årets julefoto 2011